0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Adourlaan 5 Son en Breugel

Adourlaan, Son, Nederland

Details

Natuurlijk wonen……in hout.

Dit fraaie vrijstaande woonhuis, gebouwd van duurzaam hout, ligt in een rustige straat in de wijk Gentiaan Noord. Alle denkbare voorzieningen zijn binnen handbereik en deze woning ligt niet ver van het veelzijdige centrum van Son.
Rust, ruimte, groen en privacy kenmerken deze geweldige plek om te wonen.

Woonkamer:
De royale, open woonkamer heeft een gezellig zitgedeelte en veel lichtinval.
De hoek aan de tuinzijde heeft extra diepte en is vrijwel volledig opgetrokken uit glas waardoor er een eenheid met de tuin ontstaat. Naast de ruimte die nu wordt gebruikt als zitgedeelte, is er nog genoeg ruimte om bijvoorbeeld een speelgedeelte of werk/hobbyruimte te creeëren. Het woongedeelte, dat in verbinding staat met de keuken, heeft tussen de keuken en het zitgedeelte plaats voor een grote eethoek of leeftafel.
Centraal in de aaneengesloten ruimtes is een houtkachel met oven geplaatst.
De gehele woonkamer is maarliefst 66 m² groot. Over de gehele benedenverdieping ligt een antraciete leisteenvloer met vloerverwarming.

Hal:
Het is een prettige binnenkomst in de ruime hal. Hier bevind zich het toilet, de trap naar boven en is er een doorgang naar het woongedeelte door middel van een dubbele tussendeur met glasinzet. Tevens is er in de hal een Solatube daglichtsysteem aanwezig, wat een prettige maar vooral zeer duurzame lichtoplossing is.

Toilet:
Deze ruime toiletruimte heeft een comfortabel, hangend toilet.
Tevens is de toiletruimte voorzien van een wastafel met meubel.

Keuken:
Deze ruime, open keuken van het merk Bulthaup met hoogwaardig inbouwapparatuur heeft een L-opstelling met een losse unit voor de koelkast en oven. Er is in het ontwerp speciaal gekozen voor metaalachtige kleuren en materialen als aluminium en RVS, wat zich prachtig laat combineren met het hout. In de keuken bevind zich een doorgang naar de bijkeuken, welke weer doorgang geeft naar enerzijds de tuin, anderzijds de garage.

Slaapkamer 1:
De slaapkamer is 4.80m x 5.80m en is voorzien van vloerbedekking.

Slaapkamer2:
De slaapkamer is 4.80m x 3.82m en is voorzien vloerbedekking.

Slaapkamer 3:
De slaapkamer is 3.82m x 3.82m en is voorzien vloerbedekking.

Badkamer:
De luxe badkamer heeft een douche met dubbele glazen deuren en heeft in de houten douchewand een speelse opening voor natuurlijk lichtinval, een ruim bad, een dakraam, een wastafel, een hangend toilet en een saunaruimte.

Zolder:
Een Vlisotrap geeft toegang tot de zolder.

Garage:
De nette inpandige garage heeft een tegelvloer, een spoelbak met kraan, is bereikbaar vanuit de bijkeuken, heeft veel bergruimte en er hangt een combiketel van Nefit.

Tuin:
Deze fraai aangelegde tuin heeft een zonnig terras en heeft een modern vormgegeven vijver.

Bijzonderheden:
Hoogwaardig, duurzaam en natuurlijk gebouwd Finnhouse
Zeer energiezuinig en perfect geïsoleerd huis
Bouwjaar 1993
Inhoud ca. 540 m3
Perceeloppervlakte 563 m2
Woonoppervlakte ca. 170 m2

  • ID: 2656
  • Gepubliceerd: 17 januari 2019
  • Laatste update: 17 januari 2019
  • Views: 957