0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Carderie 21, Maassluis

Carderie, Maassluis, Nederland

Details

Deze ruime uitgebouwde woning ligt in één van de rustigste straten van Maassluis. De mooi aangelegde tuin biedt door de gunstige ligging (Zuid/Zuid-oost) vrijwel de hele dag zon. Achter de woning is een strook grond bijgekocht waardoor de tuin, ondanks de forse aanbouw nog steeds lekker ruim is.

Indeling

Je komt de woning binnen via een ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, een toilet en de trap naar boven. De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd waardoor een zeer ruime woonkamer is ontstaan. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De keuken is uitgevoerd in lichte kleuren en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Doordat de keuken aan de voorzijde van de woning is geplaatst is het mogelijk om tijdens het koken een oogje in het zeil te houden als de kinderen buiten spelen. De achterzijde heeft veel glas en openslaande tuindeuren.

De eerste verdieping is ruim opgezet met twee flinke slaapkamers, een badkamer en veel bergruimte. De master-bedroom aan de achterzijde heeft een groot dakterras (boven de aanbouw) met mooi uitzicht. De ruime badkamer heeft een ligbad met whirlpool, toilet, badkamermeubel met spiegel, wastafel en veel kastruimte, een separate douche en een design radiator.

De tweede verdieping is eveneens ruim opgezet met opnieuw twee flinke slaapkamers, een compacte tweede badkamer met douche en wastafel en een zeer ruime wasruimte waar zich tevens de CV-ketel bevindt. Vanuit deze ruimte kun je met een vlizoltrap naar de zolder die flink wat bergruimte biedt.

Kenmerken:

– Bouwjaar 1976
– Rustige kindvriendelijke straat
– Fijne tuin op het Zuiden
– Riante woonkamer met openslaande tuindeuren
– Speelse indeling
– Heerlijk dakterras
– Aanvaarding in overleg

  • ID: 2447
  • Gepubliceerd: 21 februari 2018
  • Laatste update: 6 augustus 2018
  • Views: 834