0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Verzekeringen

DRC-Groep Verzekeringen

Er zijn maar weinig mensen die verzekeringen in hun persoonlijke top 10 van favoriete gespreksonderwerpen hebben staan. Toch kan niemand zonder verzekeringen en zijn sommige verzekeringen zelfs wettelijk verplicht.
Waar moet je nu op letten bij het afsluiten van een verzekering? Heb je sommige verzekeringen wel echt nodig? Heb je wel de juiste dekking? Betaal je niet te veel voor jouw verzekeringen? Allemaal vragen waar de verzekeringsspecialisten van DRC-Groep antwoorden op hebben.
Om maar even met het in onze ogen belangrijkste punt te beginnen: verzeker alleen die zaken die voor jou belangrijk zijn. Met verzekeringen dek je de risico’s af die je zelf niet kan dragen. Niet meer en niet minder! Wij zijn absoluut geen voorstander van het zoveel mogelijk verzekeren zoals wij het in de praktijk nog weleens zien gebeuren.
DRC-Groep verzekert particulieren en bedrijven. Dat kan op de manier die jij prettig vindt. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk maar begrijpen ook dat jij soms alleen maar even snel een verzekering wilt afsluiten. Dat laatste kan online of telefonisch waarbij je evengoed nog steeds een goed advies krijgt.
Natuurlijk ben je ook voor jouw verzekeringen van harte welkom op één van onze kantoren. Daarnaast komen onze adviseurs ook graag bij jou thuis of op de zaak. Als onafhankelijke adviseurs werken wij samen met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

DRC-Groep verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Bij het particuliere verzekeringspakket moet je denken aan o.a. jouw inboedel-, woonhuis-, aansprakelijkheid-, auto-, motor-, doorlopende reis en rechtsbijstandsverzekering. Aan het einde van het jaar kun je via onze zorgvergelijker alle zorgverzekeraars met elkaar vergelijken en de zorgverzekering afsluiten die het beste bij jou past. Daarnaast ontbreken zaken zoals een uitvaart- of een levensverzekering niet in ons pakket. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan en laat je verrassen door de voordelen van de DRC-pakketpolis.

Zakelijke verzekering

Net als bij het particuliere verzekeringspakket bieden wij voor onze zakelijke klanten ook een verzekeringspakket dat voor elk bedrijf op maat kan worden samengesteld. Vaak is een zakelijk verzekeringspakket wel wat complexer dan een particulier pakket. De risico-inventarisatie die vooraf gaat aan het advies speelt daarbij een belangrijke rol. Wij komen graag bij jou op de werkvloer om te kijken waar je op moet letten.
De adviezen van DRC-Groep gaan verder dan alleen maar een ‘standaard’ verzekerings-pakket. Wij zijn als één van de weinige advieskantoren in Nederland in staat om naast verzekeringsadvies, ook pensioenadvies te geven. Dat betekent dat dat wij niet alleen jouw bedrijf verzekeren maar ook jouw medewerkers compleet met verzuim en pensioen.

Misschien denk je nu dat jouw bedrijf te klein is om door ons geholpen te worden, maar dat is absoluut niet het geval! Elke ondernemer, van ZZP’er tot directeur en van eenmanszaak tot groot concern, is bij ons welkom! Maak gewoon eens vrijblijvend kennis met één van onze ervaren adviseurs.

Centraal Beheer, Ohra, Allsecur, Independer of DRC-Groep?

Het is een hardnekkig misverstand dat online een verzekering afsluiten goedkoper is dan wanneer je voor een adviseur kiest. Wat dat betreft hebben de reclamebureaus van de online-aanbieders hun werk goed gedaan.
Door diverse samenwerkingsverbanden kopen wij groot in. Wij werken hiervoor samen met dezelfde verzekeringsmaatschappijen die hun producten online aanbieden. Daardoor kunnen wij ook op ‘prijs’ goed concurreren met de online verzekeraars. Het grote verschil is dat wij met vrijwel alle verzekeraars samenwerken en jou bovendien kunnen adviseren over wat voor jou de beste oplossing is. Neem de proef op de som en vraag gewoon een offerte aan!

DRC-Groep verzekeringen