0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Kiel 3, Almere

Kiel 3, Almere, Nederland

Details

Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning ligt aan een binnenhaven met directe toegang tot de Noorderplassen. Het prachtige terras met eigen ligplaats aan de achterzijde maakt de beleving compleet. De woning is in 2006 gebouwd met hoogwaardige materialen en is luxe afgewerkt.

De entree geeft aan de linkerzijde toegang tot de zeer ruime keuken waar voldoende plaats is voor een grote eettafel. De keuken heeft veel bergruimte, een groot werkblad en is uiteraard voorzien van moderne inbouwapparatuur. De keuken geeft ook toegang tot de ruime wasruimte met wasmachine aansluiting en ruimte voor een droger.

Via de rechterzijde of via de keuken kom je in de royale woonkamer met uitzicht over het terras en het water. De woonkamer wordt gekenmerkt door veel glas en dus ook veel lichtinval. De openslaande tuindeuren en de grote glazen pui versterken het gevoel dat de woonkamer naadloos overloopt in het terras. De verschillende niveaus van het terras zorgen voor een fraai ruimtelijk effect.

De trap naar de eerste verdieping ligt in het hart van de woning en leidt naar de badkamer, een tweede toilet en maar liefst vier slaapkamers. De master-bedroom heeft uitzicht op het water en bovendien toegang tot een groot terras waar het in de ochtendzon heerlijk ontwaken is.

Kom gewoon eens kijken en laat je verrassen door deze prachtige woning.

  • ID: 2304
  • Gepubliceerd: 11 oktober 2017
  • Laatste update: 18 mei 2018
  • Views: 1068