0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Merellaan 259 Capelle aan den IJssel

Merellaan 259, Capelle aan den IJssel, Nederland

Details

Ruime, moderne en goed onderhouden eengezinswoning
Deze mooie eengezinswoning is verrassend ruim en gunstig gelegen in de wijk Middelwatering.

Indeling

Woonkamer
Een grote hal met toilet en meterkast geeft toegang tot een ruime woonkamer (32m2) die een open verbinding heeft met de keuken (L-vorm). De woonkamers is uitgevoerd in lichte tinten en voorzien van een plavuizenvloer en moderne radiatoren.

Keuken
De stijl van de keuken past goed bij dit huis. De in lichte tinten uitgevoerde keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van diverse, moderne inbouwapparatuur en een mooi natuurstenen werkblad.

Badkamer
De luxe badkamer heeft een fraaie douchecabine met alle denkbare opties, een dubbele wastafel, een designradiator en een toilet.

Slaapkamers
De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers met inbouwkasten en aan de achterzijde een balkon. Op de tweede verdieping bevindt zich de wasmachineaansluiting en nog eens twee slaapkamers waardoor je met recht kunt spreken van een zee aan ruimte.

Tuin
De tuin ligt noordoost maar door de gunstige ligging van dit huis heeft de tuin vrijwel de hele dag zon. De tuin heeft een achterom en een stenen bering voorzien van elektra.

Kenmerken
Perceeloppervlakte 152 m2
Woonoppervlakte 134,10 m2
Inhoud woongedeelte 451,40 m3
Energielabel C
De Cv-ketel is in 2018 vervangen
De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen en daardoor onderhoudsarm

Er is van deze woning een NEN-meetrapport opgemaakt zodat kopers verzekerd zijn van een juiste weergave van de afmetingen en de inhoud van deze woning.

Plans

  • ID: 2901
  • Gepubliceerd: 21 augustus 2019
  • Laatste update: 11 november 2021
  • Views: 903