0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Nieuwe Wetering 97, Hoogvliet Rotterdam

Nieuwe Wetering, Hoogvliet Rotterdam, Nederland

Details

Moderne eengezins(hoek)woning in de wijk ‘Tussenwater’.

Deze gezellige, goed afgewerkte hoekwoning met maar liefst vijf slaapkamers is ideaal voor starters en jonge gezinnen. Scholen, openbaar vervoer, winkels en de aansluiting naar de snelweg, het is allemaal voorhanden in deze jonge wijk.

Indeling

Begane grond
De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de trap naar de bovenverdiepingen en natuurlijk de woonkamer. Het toilet is betegeld en heeft een fonteintje. De moderne meterkast voldoet aan de eisen van deze tijd.

De ruime woonkamer is voorzien van een moderne lichtgekleurde laminaatvloer die doorloopt in de keuken en de hal. De sfeervolle open keuken is natuurlijk van alle gemakken voorzien. Een trapkast zorg voor veel extra bergruimte. Ten opzichte van de tussenwoningen in dit rijtje heeft deze woning een extra raam aan de zijkant dat zorgt voor extra veel lichtinval.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot een ruime badkamer met douchecabine, toilet, wastafel,met spiegelkast en badkamermeubel. Daarnaast zijn er op deze verdieping drie ruime slaapkamers en is deze verdieping geheel voorzien van een moderne laminaatvloer.

Tweede verdieping
Via een vaste trap kom je op de overloop van de tweede verdieping. Hier zijn nog eens twee slaapkamers. Daarnaast vinden we hier de ruimte voor de wasmachine, de droger en de CV-ketel (2014). Ook deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Een deur geeft toegang tot een groot en zonnig dakterras.

Tuin
De tuin is volledig bestraat en ligt zuid/zuidwest waardoor er vrijwel de hele dag zon is. Achterin de tuin zijn een achterom en een ruime berging.

Kenmerken

– Zeer ruime eengezinswoning
– Bouwjaar 2000
– Inhoud 355 m3
– Woonoppervlakte 113 m2
– Perceeloppervlakte 118 m2
– CV-ketel 2014
– 6 kamers (5 slaapkamers)
– Erfpacht afgekocht tot 26 november 2049
– Grote, zonnig tuin (Zuid/zuidwest gelegen)

 

  • ID: 2376
  • Gepubliceerd: 1 februari 2018
  • Laatste update: 21 februari 2018
  • Views: 5012