0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Scheidingstraat 96 Eindhoven

Scheidingstraat 96, Eindhoven, Nederland

Details

Ruime 2 onder 1 kapwoning met ruime garage en tuinhuis
Deze goed onderhouden en uitgebouwde jaren ’30 woning is verrassend ruim en gunstig gelegen aan de randweg van Eindhoven.

Indeling

Woonkamer
Een hal met fraaie glas-in-lood elementen geeft toegang tot een ruime, uitgebouwde woonkamer. De aanbouw aan de achterzijde van de woonkamer vormt het hart van dit gezellige huis en heeft een open verbinding met de keuken en twee glazen deuren die toegang geven tot de tuin. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Keuken
De stijl van de keuken past goed bij dit huis. Een groot zes-pits fornuis is de blikvanger maar uiteraard is de keuken verder voorzien van diverse inbouwapparatuur en een mooi natuurstenen werkblad. Naast de keuken bevindt zich de wasruimte en het toilet.

Badkamer
De luxe badkamer heeft een fraaie douchecabine met alle denkbare opties, een wastafel en een toilet. In combinatie met de saunacabine in de aangrenzende kamer heeft dit huis een eigen wellness center!

Slaapkamers
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers. De twee dakkapellen op de tweede verdieping zorgen voor een zee van ruimte en een extra slaapkamer die groot genoeg is om (indien gewenst) op te delen in twee ruimtes.

Garage
De zeer ruime garage (4×10 meter) is gebouwd in 2015 en voorzien van een eigen meterkast en CV-ketel. De garage heeft een eigen toilet met urinoir en een ruime zolder over de volle lengte van het gebouw. Deze ruimte vormt een fijne werkplek of kan fungeren als gastenverblijf.

Tuinhuis en overkapping
Het tuinhuis is voorzien van airco en toilet en groot genoeg om te fungeren als gastenverblijf. Tussen het tuinhuis en de garage vorm een grote overkapping een fijne loungeplek.

Kenmerken
Perceeloppervlakte 260 m2
Woonoppervlakte 165,60 m2
Inhoud woongedeelte 582,50 m3
Energielabel E
De woning is in 2018 aan de buitenzijde geschilderd.

Er is van deze woning een NEN-meetrapport opgemaakt zodat kopers verzekerd zijn van een juiste weergave van de afmetingen en de inhoud van deze woning.

  • ID: 2795
  • Gepubliceerd: 2 augustus 2019
  • Laatste update: 11 november 2021
  • Views: 1730