0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Stuiverstraat 3, Eindhoven

Stuiverstraat 3, Eindhoven, Nederland

Details

Gezellige hoekwoning in de zeer gewilde Irisbuurt aan de rand van het centrum van Eindhoven.

De Stuiverstraat is een rustige gezellige straat die toch op loopafstand van het Eindhovense stadshart ligt. Dit huis en deze straat ademen nog steeds de sfeer van de jaren ’30 uit. Verwacht geen perfectie maar wel volop sfeer.

Om ruimte te winnen is de trap naar de eerste verdieping verplaatst. Daardoor is een lekker ruime woonkamer ontstaan met veel lichtinval omdat deze hoekwoning ook twee ramen aan de zijkant heeft.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woonkamer en kijkt nog ouderwets uit op de tuin. De keuken is compact maar past qua sfeer prima bij dit huis. De badkamer, met douche en toilet bevindt zich in het verlengde van de keuken. Hier bevindt zich ook de CV-ketel.

Via sfeervolle openslaande tuindeuren kom je in de kleine stadstuin. Deze verdient wel wat werk maar is met wat creativiteit om te toveren tot een fijn plekje.

Via de open trap kom je op de eerste verdieping. Dit is feitelijk één grote ruimte waar voldoende mogelijkheden zijn om twee slaapkamers te maken. Op dit moment is er d.m.v. een scheidingswand een overloop gecreëerd met een vaste trap naar de zolder.

In 2010 is op de zolder een dakkapel geplaatst waardoor een kleine slaapkamer is ontstaan.

  • ID: 1751
  • Gepubliceerd: 4 oktober 2017
  • Laatste update: 21 februari 2018
  • Views: 1425