0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Tarantostraat 44, Eindhoven

Tarantostraat 44, Eindhoven, Nederland

Details

Ruime splitlevel woning met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Deze woning ligt in de gewilde wijk ‘Heesterakker’ in de nabijheid van winkels, scholen, uitvalswegen maar ook een fraai natuurgebied. De splitlevel bouwstijl zorgt voor een speels karakter met 6 niveaus.

De voortuin is mooi aangelegd waarbij er voldoende ruimte is vrijgehouden voor een eigen parkeerplaats. Via de overdekte entree kom je in de hal die toegang geeft tot het souterrain (via een halve trap naar beneden), de meterkast, het toilet en een extra slaapkamer met tweede badkamer (voorheen garage). Het souterrain is verdeeld in een grote hobby/werkruimte en een bergruimte.

Een halve trap naar boven brengt je naar het kloppend hart van deze woning: de keuken. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling met een groot fornuis en diverse inbouwapparatuur. De keuken heeft voldoende ruimte voor een zespersoons eettafel. Vanuit de keuken kijken je over het grote gezellige terras aan de achterzijde van de woning maar ben je via weer een halve trap ook verbonden met de ruime woonkamer aan de voorzijde.

De vier overige slaapkamers en de (oorspronkelijke) badkamer liggen op de twee hoogste niveaus en zijn bereikbaar vanuit de woonkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, ligbad en douche.

Het gezellige terras aan de achterzijde van de woning is bereikbaar vanuit de keuken en vanuit de onderhoudsvrije tuin met achterom en berging. Deze ruime, gezellige woning moet je gezien hebben!. .

  • ID: 2554
  • Gepubliceerd: 30 mei 2018
  • Laatste update: 6 augustus 2018
  • Views: 871