0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Van der Werffstraat 226 Vlaardingen

Van der Werffstraat, Vlaardingen, Nederland

Details

Dit leuke 3-kamer (voorheen 4 -kamer) appartement op de derde verdieping vind je in de gezellige ‘Westwijk’ van Vlaardingen. Je bent vanuit de woning snel bij de uitvalswegen (A20/A4) maar ook de winkels en het openbaar vervoer zijn goed en snel bereikbaar. Aan de rand van de wijk vind je een mooie recreatieplas. Het is hier fijn wonen!

Een ruime hal met brievenbussen vormt de entree met toegang tot de berging op de begane grond en het trappenhuis naar de verdiepingen.

Je komt de woning binnen via een halletje waarna je direct in de centrale hal van de woning uitkomt. Deze hal vormt het hart van de woning en geeft toegang tot de keuken, een apart toilet, de badkamer, woonkamer, inbouwkast en twee slaapkamers.

De in lichte kleuren uitgevoerde keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van moderne apparatuur (oven 2016 en koelkast 2017). Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting.

Het toilet en de badkamer zijn van elkaar gescheiden en in dezelfde stijl uitgevoerd met lichte tinten. De badkamer heeft een douche en een wastafel.

De woonkamer is vergroot door een slaapkamer bij de oorspronkelijke woonkamer te trekken. Hierdoor is een prettige leefruimte ontstaan met veel lichtinval. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer. Deze woning is eenvoudig weer terug te brengen naar de oorspronkelijke indeling met drie slaapkamers.

Met de huidige indeling heeft deze woning twee ruime slaapkamers en een inbouwkast.

Er is van deze woning een NEN-meetrapport opgemaakt zodat kopers verzekerd zijn van een juiste weergave van de afmetingen en de inhoud van deze woning.

De erfpachtcanon bedraagt € 49,67 per jaar.

Plans

  • ID: 2709
  • Gepubliceerd: 24 januari 2019
  • Laatste update: 5 juni 2019
  • Views: 1253