0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Hypotheken

DRC-Groep Hypotheken

Al sinds de oprichting in 1995 is DRC-Groep een grote speler op de hypotheekmarkt. Met zoveel ervaring komen wij dan ook niet snel voor verrassingen te staan. Wij hebben de markt, maar ook de regelgeving ingrijpend zien veranderen.
Waar in de vorige eeuw de bomen de hemel in leken te groeien en vrijwel niets onmogelijk was, zien we nu een trend van een steeds kleiner wordende leencapaciteit en ook steeds minder mogelijkheden.
Onze manier van adviseren is nu ook duidelijk anders dan in de begintijd. Internet speelt een belangrijke rol als informatiebron en zaken worden voor een steeds groter deel telefonisch en per e-mail afgehandeld.
Persoonlijk contact vinden wij echter nog steeds een belangrijke factor. Daarom ontvangen wij je graag op een van onze kantoren. Als je het prettiger vindt om in jouw eigen omgeving te praten over dit soort zaken, dan komen wij met alle plezier bij je thuis op bezoek. Dat kan overdag maar ook ’s avonds.
DRC-Groep is onafhankelijk en werkt al jaren samen met vrijwel alle banken en hypotheek-verstrekkers in Nederland. Daarom kunnen wij je altijd een concurrerende aanbieding doen. Voor onze werkzaamheden betaal je een eerlijke maar zeker ook concurrerende prijs. Aarzel niet om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

DRC-Groep Hypotheken
DRC-Groep Hypotheken

Hypotheek met aankoopbegeleiding

(van Funda tot sleutel)
Een erg populair pakket is de hypotheek met aankoopbegeleiding. Bij deze variant regelen wij niet alleen de beste hypotheek voor jou, maar helpen wij je ook met de aankoop van jouw droomhuis. Van Funda tot sleutel, alles onder één dak!
Dit pakket is vooral populair bij starters maar kan zeker ook door de meer ervaren huizen-kopers worden gekozen. We beginnen altijd met het financiële gedeelte. Natuurlijk moet je eerst weten wat jouw budget is voordat je op huizenjacht gaat. Samen maken we dan een financieringsopzet zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Daarna maken we een stappenplan en begeleiden wij je bij elke stap.
Onze ervaring leert dat mensen nogal eens hun hoofd verliezen bij het kopen van een huis. Dat is maar goed ook want een huis koop je met je hart. Sommige mensen worden letterlijk verliefd op hun droomhuis. Helaas gaat hier ook een bekend verschijnsel mee gepaard: liefde maakt blind.
Gelukkig zorgen de specialisten van DRC-Groep ervoor dat je geen kat in de zak koopt. Wij beoordelen het huis, zorgen (indien nodig) voor een bouwkundige keuring, doen de prijsonderhandelingen en controleren de koopovereenkomst. Ook zorgen wij ervoor dat de woning op tijd getaxeerd wordt zodat het aanvragen van de hypotheek geen vertraging oploopt.

Documenten voor jouw hypotheekaanvraag

(Hypotheek binnen een week)
Als wij een hypotheekaanvraag voor je doen vraagt de bank een aantal documenten op. Het is verstandig om er op tijd voor te zorgen dat wij deze documenten in ons dossier hebben zodat het aanvraagproces geen vertraging oploopt. Deze documenten verschillen per situatie.
Een hypotheekgesprek begint altijd met het vaststellen van jouw identiteit. Dit gebeurt aan de hand van een geldig paspoort of ID-kaart. Een rijbewijs kan hier niet voor worden gebruikt.
Verder is jouw inkomen natuurlijk van groot belang. Als je in loondienst bent toon je jouw inkomen aan met een werkgeversverklaring en een recente loonstrook. Beide documenten mogen niet ouder zijn dan twee maand. Bij flexwerkers wordt ook nog naar de jaaropgaves van de laatste drie jaren gevraagd.
Bij zelfstandig ondernemers en ZZP’ers zijn de jaarrekeningen en belastingaangiften van de laatste drie jaren belangrijk. Vaak wordt er ook nog naar de stukken van het lopende boekjaar gevraagd en een prognose voor het komende jaar. Ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel wordt vaak gevraagd.
Als een aanvrager eerder gehuwd is geweest neemt het aantal aan te leveren stukken toe met het echtscheidingsconvenant, het vonnis van de rechtbank en de inschrijving bij de gemeente.
Afhankelijk van de situatie kan er nog gevraagd worden naar bankafschriften, lopende leningen, verkoopovereenkomst van de vorige woning, een restschuldopgave van de huidige hypotheek, enz. enz.
Maak je geen zorgen, wij zorgen op tijd voor jouw persoonlijke boodschappenlijstje. Als wij alle stukken op tijd ontvangen regelen wij jouw hypotheek binnen een week!

DRC-Groep Hypotheken

Hypotheekadvies aanvragen

Vrijblijvend hypotheekadviesgesprek aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

  Voornaam:

  Achternaam:

  Adres:

  Postcode:

  Plaatsnaam:

  Telefoon:

  E-mailadres:

  Uw vraag en/of opmerking: