0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Accordeonpad 7 Spijkenisse

Accordeonpad 7, Spijkenisse, Nederland

Details

Accordeonpad 7 – Spijkenisse

Karakteristieke goed onderhouden twee onder een kap woning met aangebouwde garage. Deze zeer ruime woning met 4 grote slaapkamers en een zonnige achtertuin vind je in de populaire wijk Vogelenzang Noord. Houd je van rust en ruimte dan moet je dit huis gezien hebben.

Indeling
Begane grond
Via een ruime hal heb je toegang tot de woonkamer, het toilet en de garage. Hier bevindt zich tevens de meterkast. De glazen deur naar de woonkamer zorgt voor extra lichtinval en een moderne uitstraling. De uitgebouwde woonkamer wordt gekenmerkt door veel licht en een fraaie moderne laminaatvloer. De semi-open keuken is een lichte tinten uitgevoerd en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De garage is voorzien van een elektrische roldeur, elektra, verwarming en stromend water.

Eerste verdieping
De ruime overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot twee grote slaapkamers, een ruime luxe badkamer en de trap naar de tweede verdieping. De slaapkamer aan de voorzijde heeft als bonus een groot balkon over de volle breedte van de woning. Deze badkamer voelt als je eigen wellness-center met o.a. een groot ligbad en een douche/stoomcabine. De ruime master-bedroom ligt aan de achterzijde van de woning.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping vind je nog eens twee ruime slaapkamers met een zee aan bergruimte.

De gehele woning is voorzien van rolluiken en airconditioning.

Kenmerken
Vraagprijs: € 450.000,-
Bouwjaar: 1986
Energielabel: C

Plans

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

  • ID: 3634
  • Gepubliceerd: 14 januari 2023
  • Laatste update: 22 februari 2023
  • Views: 293