0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Akkerstraat 2 Gerwen (Nuenen)

Akkerstraat 2, Nuenen, Nederland
  • Woning-type: Woonhuis
  • Aanbod: Verkocht
  • Kamers: 4
  • Oppervlakte: 455 m²
  • Badkamers: 2
  • Jaar: 1980 (oorspronkelijk 1960)

Details

Fraaie bungalow op mooie locatie in Gerwen (Nuenen).
Oorspronkelijk is deze vrijstaande woning in 1960 grotendeels uit hout opgetrokken. Vrij snel daarna is er gekozen voor stenen muren waarbij in de loop der jaren de woning verder is uitgebreid en gemoderniseerd.

Indeling

Woonkamer
Een ruime entree geeft toegang tot de fraaie woonkamer. Een vide boven het eerste deel van de woonkamer zorgt voor een ruimtelijk effect. De woonkamer is voorzien van een natuurstenen vloer van Indiaas leisteen met vloerverwarming en een gezellige gashaard. De erker zorgt voor extra ruimte, sfeer en uitstekende lichtinval.

Keuken
Via de woonkamer kom je in de ruime keuken die in 2017 is vernieuwd. Een groot zes-pits fornuis is de blikvanger maar uiteraard is de keuken verder voorzien van diverse inbouwapparatuur en een mooi granieten werkblad.

Badkamer
Een hal vormt de verbinding tussen de woonkamer en de bad- & slaapkamers. De badkamer is in lichte tinten uitgevoerd en past goed bij de stijl van het huis. Deze badkamer heeft o.a. een dubbele wastafel, douche, toilet, een designradiator en elektrische vloerverwarming.

Slaapkamers
Er zijn drie ruime slaapkamers waarbij de achterste slaapkamer een eigen badkamer heeft met toilet, wastafel en douche. Voor het realiseren van de derde slaapkamer is de garage opgedeeld in een slaapkamer en een ruime berging. Deze ruimte is geschikt als kantoor/werkplek maar ook prima te gebruiken voor wat grotere kinderen die gesteld zijn op hun privacy. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken voor de ramen.

Tuin
Vanuit de keuken en woonkamer heeft u zicht op een schitterende privacy biedende zijtuin met sierbestrating. Door de beperkte dakhoogte van de woning bereikt het zonlicht tijdens de lente en de zomer vrijwel de volledige tuin.

Kenmerken
Perceeloppervlakte 455 m2
Woonoppervlakte 143 m2
Inhoud woongedeelte 599 m3
Energielabel B
De gehele woning is in 2017 aan de buitenzijde geschilderd.
Het pannendak is 2006 vernieuwd.
De bitumineuze dakbedekking boven de keuken is in 2009 vernieuwd.
De bitumineuze dakbedekking boven de 3e slaapkamer is in 2007 vernieuwd.
Eigen oprit met parkeerruimte voor 2 auto’s.

 

  • ID: 2700
  • Gepubliceerd: 18 januari 2019
  • Laatste update: 11 november 2021
  • Views: 1347