0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

de Koppele 15 Eindhoven

De Koppele, Eindhoven, Nederland

Details

Gezellig hoekappartement op de eerste verdieping
Dit gezellige 2-kamerappartement op de eerste verdieping met berging op de begane grond ligt op loopafstand van Winkelcentrum Vaartbroek. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het complexterrein en ook voorzieningen als openbaar vervoer, winkels, sportverenigingen en scholen zijn dichtbij. Vanuit de Koppele heb je gemakkelijk toegang tot de snelwegen richting Den Bosch, Tilburg, Nijmegen, Venlo en Maastricht, maar ook het centrum van Eindhoven is goed bereikbaar. Het complex is omgeven door veel groen maar ook parken en natuur vind je op loopafstand. Deze woning biedt het allemaal!

Indeling
Centrale afgesloten entree met bellenplateau en brievenbussen. Hal met toegang tot trappenhuis en lift.

Entree
Via de galerij kom je bij de voordeur van de woning waar je door de entree in  een hal komt met toegangsdeuren naar de slaapkamer, badkamer en woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is lekker licht en heeft voldoende ruimte met een fijn uitzicht. Bij mooi weer is het lekker vertoeven op het balkon over de volle breedte van de woning.

Keuken
De eenvoudige keuken heeft een open verbinding met de woonkamer. Doordat dit een hoekwoning is, heeft de keuken een zijraam waardoor je ook hier geniet van prettig daglicht.

Badkamer
De eenvoudige badkamer bevindt zich centraal in woning. Hier vind je naast een douche, toilet en wastafelmeubel ook de wasmachineaansluiting.

Slaapkamer
Dit appartement heeft een ruime slaapkamer die groot genoeg is voor een tweepersoonsbed en een linnenkast.

Kenmerken
Bouwjaar 1969
Woonoppervlakte 48 m2
Berging op begane grond
Vrijwel volledig voorzien van dubbel glas
Energielabel E
Blokverwarming
Bijdrage VVE € 130,- per maand inclusief stookkosten

Plans

  • ID: 3177
  • Gepubliceerd: 15 augustus 2020
  • Laatste update: 11 november 2021
  • Views: 1182