0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Hulst 149 Geldrop

Hulst 149, Geldrop, Nederland

Details

In de wijk Hulst aan de rand van Geldrop staat deze vrijstaande woning met vrij uitzicht over de weilanden. De woning beschikt over een garage. Verder vind u op de begane grond de woonkamer, keuken, bijkeuken en toilet. Op de eerste verdieping kan u 3 slaapkamers, kantoor en de badkamer bereiken. Middels de vaste trapopgang komt u uit op de tweede verdieping waar zich de 4e slaapkamer bevindt. De ruime, privacy biedende achtertuin maakt de woning in zijn geheel af.

Inhoud: 696 m3
Woonoppervlakte: 168 m2
Perceeloppervlakte: 452 m2
Aanvaarding: in overleg

Begane grond:

Entree:
U komt de woning binnen middels de ruime entree die is voorzien van een lichte tegelvloer. Bij de entree kunt u de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping vinden. Vanuit de entree kunt u de woonkamer en keuken bereiken.

Woonkamer:
De ruime doorzon woonkamer geniet van veel natuurlijk licht door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woonkamer is een gezellige zithoek gecreëerd met uitzicht over de weilanden. Aan de achterzijde van de woonkamer is er ruimte voor een robuuste eettafel. De karakteristieke sierhaard maakt de woonkamer in zijn geheel af. Vanuit de woonkamer kunt u de keuken bereiken.

Keuken:
De grote separaat gelegen keuken is gedateerd maar wel goed onderhouden. De keuken beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, 2,5 spoelbak, magnetron, verdiepte kelder, koelkast, vaatwasser en kunststof aanrechtblad. In de keuken kunt u net zoals in de woonkamer een grote eettafel kwijt. Via de keuken kunt u de achtertuin en bijkeuken bereiken.

Bijkeuken
In de praktische bijkeuken kunt u de boiler voor de keuken, aansluiting voor de witgoedapparatuur en toiletruimte vinden. Langs de bijkeuken kunt u de achtertuin bereiken.

Toiletruimte
De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje.

Eerste verdieping:

Overloop:
De overloop verschaft u de toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer I: de eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ca. 14 m2. Deze slaapkamer beschikt over een wastafel met meubel en een vaste kast.
Slaapkamer II: deze aan de achterzijde gelegen slaapkamer is ca. 14 m2 en beschikt eveneens over een vaste kast.
Slaapkamer III: De laatste slaapkamer op deze verdieping is ca. 9 m2 en is uitgerust met wastafel. Via een deur kunt u een aparte kamer bereiken van ca. 6 m2 die u bijvoorbeeld kan inrichten als inloopkast of kantoor.

Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is uiterst compleet en uitgerust met ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel met meubel en radiator. De badkamer heeft een royaal formaat en biedt diverse mogelijkheden voor renovatie. Deze ruimte beschikt over de originele karakteristieke bovenraampjes.

Tweede verdieping:

Overloop:
Middels de vaste trap komt u uit op de overloop. In deze ruimte is de tweede c.v.-ketel (Bosch, 2013) gesitueerd. Via de overloop kunt u de vierde slaapkamer bereiken.

Slaapkamer:
De laatste slaapkamer is ca. 7 m2 en beschikt over een dakkapel, radiator en wastafel.

Exterieur:

Achtertuin:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin verschaft u veel privacy door de stenen muur die rondom de tuin staat. De gehele achtertuin is bestraat en beschikt over een buitenkraan en berging van ca. 5 m2. De achtertuin is erg ruim en deze kunt u dan ook geheel inrichten naar eigen smaak. U kunt de achtertuin bereiken langs de zijkant van de woning.

Garage:
De aangebouwde stenen garage van ca. 20 m2 beschikt over een elektrische overhead deur. Via de garage kunt u de achtertuin bereiken.

Bijzonderheden:
– De woning beschikt over een eigen garage.
– U moet rekening houden met moderniseringskosten.
– De woning beschikt over 4 slaapkamers.
– Gedeeltelijk voorzien van elektrische rolluiken.
– De woning is geheel naar eigen smaak in te richten.
– De voor- en achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Omgeving:
Geldrop-Mierlo is een middelgrote gemeente van een kleine 40.000 inwoners in het stedelijk gebied van Zuidoost Brabant. De gemeente beschikt over goede voorzieningen op het gebied van onderwijs. In beide kernen zijn voldoende peuterspeelzalen en basisscholen, in Geldrop vindt u daarnaast een school voor speciaal onderwijs en een school voor voortgezet onderwijs (het Strabrecht College). Geldrop-Mierlo heeft eveneens zorgvoorzieningen in de vorm van verpleeghuizen en het St. Anna Ziekenhuis. De gemeente biedt een scala van mogelijkheden om uw vrije tijd door te brengen. Er zijn tal van binnen- en buitensportaccommodaties te vinden; beide kernen hebben tevens een bloeiend
verenigingsleven. Uiteraard vindt u in Geldrop en Mierlo alle (winkel)voorzieningen, zoals postkantoren, banken, supermarkten en aantrekkelijke winkels.

  • ID: 3369
  • Gepubliceerd: 11 november 2021
  • Laatste update: 11 november 2021
  • Views: 898