0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Meerbosweg 9 Erp

Meerbosweg 9, Erp, Nederland

Details

Ruime bungalow op een droomlocatie in het buitengebied van Erp.
Deze vrijstaande bungalow uit 1970 is zeker niet ‘instap klaar’ maar heeft wel een fantastisch potentieel. Wat dacht je van een woonoppervlakte van 148 m2, een perceel van 2.660 m2 en een waanzinnig vrij uitzicht? De basis is gelegd en het grootste deel van het materiaal voor de nieuw te realiseren keuken en badkamer ligt al voor je klaar in de enorme schuur die bij dit huis hoort. Als je bereid bent om de handen uit de mouwen te steken, is dit jouw kans op een betaalbaar droomhuis in het buitengebied.

Indeling
Een hal, met toilet en meterkast geeft toegang tot de open keuken en de woonkamer.

Woonkamer
Een fraaie houtkachel is de ‘eyecatcher’ in de woonkamer die een open verbinding heeft met de keuken. Een voorraad hout voor vele gezellige, warme wintermaanden is bij de prijs inbegrepen.

Keuken
De eenvoudige keuken heeft een landelijke uitstraling en is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Zie je jezelf hier al zitten in de ochtendzon met een kop koffie genietend van het weidse uitzicht? De nieuwe keuken is ‘under construction’.

Badkamer
In het midden van de woning vind je een eenvoudige badkamer. De voorbereidingen voor de nieuwe badkamer zijn, net als voor de nieuwe keuken, al gemaakt.

Slaapkamers
Er zijn op dit moment drie slaapkamers waarbij een van de slaapkamers verandert in een ruime badkamer. Aan ruimte geen gebrek waardoor er diverse mogelijkheden zijn voor een indeling die bij jou past.

Kenmerken
Perceeloppervlakte 2.660 m2
Woonoppervlakte 148 m2
Inhoud woongedeelte 515 m3
Energielabel C
In 2018 is het gehele dak vernieuwd

 

Plans

  • ID: 2959
  • Gepubliceerd: 16 december 2019
  • Laatste update: 11 november 2021
  • Views: 2901