0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Somerenseweg 46 Heeze

Somerenseweg 46, Heeze, Nederland

Details

Somerenseweg 46 – Heeze

Ruime uitgebouwde tussenwoning met garage en enorme tuin. Dit gezellige goed onderhouden huis met vrij uitzicht vind je aan de rand van Heeze. De woning heeft drie slaapkamers, twee badkamers, een gastenverblijf en een zee van ruimte.

 

Woonoppervlakte: 152,60 m²
Perceeloppervlakte: 545 m²
Aanvaarding: In overleg

Begane grond
De hal geeft toegang tot de woonkamer en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

Door de aanbouw is een zeer ruime woonkamer ontstaan met open keuken. De glazen tuindeuren zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer en geeft toegang tot het toilet en een ruime badkamer met ligbad. Onder de trap is een ruime voorraadkast gemaakt terwijl zich achter de woonkamer nog een multi- functionele ruimte bevindt die gebruikt kan worden als bijkeuken maar ook als thuiswerkkantoor of als extra slaapkamer.

De in lichte tinten uitgevoerde keuken is in een L-opstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Als kers op de taart is deze complete keuken ook nog eens uitgerust met een Amerikaanse koelkast.

Eerste verdieping
De overloopt biedt toegang tot 3 slaapkamers en een moderne badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een moderne laminaatvloer.

Slaapkamer 1: 3,52 x 3,48 m
Slaapkamer 2: 3,75 x 2,64 m
Slaapkamer 3: 2,75 x 2,28 m

 

Een vlizotrap geeft toegang tot een ruime zolder met veel bergruimte.

Tuin
De glazen tuindeuren geven toegang tot een onderhoudsvrije achtertuin met jacuzzi. Wat een geweldige plek om te relaxen! Via de achterom kom je bij de garage, het gastenverblijf en een enorme achtertuin. Dit pareltje moet je gezien hebben!

 

Overige informatie
Energielabel D

Plans

Begane grond

Eerste verdieping

Bijgebouw

  • ID: 3692
  • Gepubliceerd: 22 februari 2023
  • Laatste update: 12 mei 2023
  • Views: 391