0499-477270
Markt 4, 5691 AR Son en Breugel
info@drc-groep.nl

Van Swindenstraat 41-b Schiedam

Van Swindenstraat 41b, Schiedam, Nederland

Details

Dit gezellige 3-kamer appartement (type maisonnette) vind je in het levendige Schiedam-Oost op nog geen vijf minuten afstand van het historisch centrum van Schiedam. Je bent vanuit de woning snel bij de uitvalswegen (A20, A13 & A4) maar ook de winkels, scholen en het openbaar vervoer zijn goed en snel bereikbaar. Het is hier fijn wonen!

Je komt de woning binnen via een hal waarna je direct in de ruime woonkamer (30 m2) uitkomt. In deze hal bevindt zich ook het toilet.

De woonkamer heeft een open verbinding met de in lichte kleuren uitgevoerde keuken (in U-opstelling) die voorzien is van moderne apparatuur. Vanuit de keuken heb je uitzicht op de straat en het plein.

Vanuit de woonkamer kom je via een trap naar beneden op de benedenverdieping van deze woning uit. Een hal geeft toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en een ruime hobbyruimte/berging met o.a. de wasmachineaansluiting.

De badkamer heeft een douche/ligbad combinatie, een toilet, een designradiator en een badkamermeubel met wastafel.

De gezellige tuin achter de woning is toegankelijk vanuit de slaapkamer maar ook via een trap vanuit de woonkamer. De tuin is voorzien van mooie sierbestrating en is onderhoudsvrij.

Er is van deze woning een NEN-meetrapport opgemaakt zodat kopers verzekerd zijn van een juiste weergave van de afmetingen en de inhoud van deze woning.

De woning is gebouwd in 1999. De bijdrage voor de VVE bedraagt € 68,- per maand.

Plans

  • ID: 2938
  • Gepubliceerd: 31 oktober 2019
  • Laatste update: 11 november 2021
  • Views: 1606