De Verzekering Checkup

Verzekeren is niet het eerste waar je aan denkt als je eindelijk een momentje voor jezelf hebt. Toch zou je dat wel eens moeten doen.

In dit artikel leggen wij je uit waarom. Haal even diep adem en pak jouw moment…

Veel te veel mensen besteden weinig tot geen aandacht aan hun verzekering. Dat is stilstaan in een wereld die continu in beweging is.

Het loont om bijvoorbeeld regelmatig en op een vast moment je verzekeringen te evalueren.

Terug naar die wereld die altijd in beweging is. Nog maar een klein aantal jaar geleden had nog niet iedereen een smartphone of tablet.

 

 

Verzekeringen veranderen sneller dan je denkt

Dat is de wereld anno nu. Doe eens je ogen dicht en bedenk welke spullen wij nu niet hebben maar over bijvoorbeeld drie of vijf jaar niet meer weg te denken zullen zijn.

Is jouw inboedelverzekering daar wel op ingericht? Want zonder dat je het weet, past jouw verzekeraar op elk gewenst moment de voorwaarden aan (lees: minder gunstig maken).

Terwijl je premie hoogstwaarschijnlijk blijft stijgen. Dus minder voor meer!

Denk eens na. Je hebt vast wel eens je smartphone laten vallen met alle gevolgen van dien.

Schade aan je scherm. Compleet total loss!

Vroeger lukte het makkelijk om dit te claimen op je inboedelverzekering. Gewoon even bellen en zeggen dat je telefoon vanuit het niets op de grond is gevallen: spookachtig gewoon!

Dit is verleden tijd. Technologische gadgets zijn steeds minder vaak bij je inboedel meeverzekerd.

 

Controleer jouw verzekering!

Wij willen je ervan bewust maken dat het dus loont om op vaste momenten in het jaar je verzekering te evalueren. Dit kun je natuurlijk zelf doen maar waarschijnlijk zul je hier nooit aan toekomen.

DRC-Groep doet dit echter regelmatig voor al haar cliënten. Gewoon slim de markt verkennen en kijken waar de beste kwaliteit voor de scherpste premie is te halen.

Wij doen dat als volgt. Veronderstel dat je bij ons bent verzekerd (goede keuze overigens).

DRC-Groep controleert dan met vaste regelmaat jouw verzekeringspakket om te bekijken of jouw verzekeringen op alle punten nog wel up to date zijn.

Denk aan die iPhone: is die nog wel veilig? De aanschaf is immers ook al gauw negenhonderd (!) euro

Overigens is DRC-Groep hierin geheel onafhankelijk en klantgericht. Wij vergelijken namelijk de prijs en kwaliteit van de huidige verzekering met die van andere aanbieders in de markt.

Wij houden niet van gewoonten en vaste patronen. De beste wint het bij ons.

DRC-Groep zorgt er namelijk voor dat dure gadgets wel degelijk zijn meeverzekerd. En de inboedelverzekering, want daar praten we in de voorbeelden steeds over, zorgt voor veel meer gemak.

 

Tuinmeubel verzekeren

 

Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je tuinmeubels of tuingereedschap: spullen buitenshuis in vakjargon. Fijne gedachte want de zomer staat weer voor de deur.

Eerlijk duurt het langst! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je jouw spullen expres stukmaakt of dat je fraudeert. In die gevallen keert de verzekering niet uit, maar bij schade mag je ons altijd bellen.

Voor dat soort gevallen ben je dus niet verzekerd:-)

 

Download de Gratis Verzekeringskaart

Om je een duidelijk overzicht te bieden, hebben wij een handige verzekeringskaart voor je beschikbaar gesteld. Hier kun je binnen een paar tellen zien voor wat je wel en niet bent verzekerd.

Als je onderstaand formulier invult, ontvang je ‘m direct in je mailbox.

 

Wat is nu de rode draad van dit verhaal? Simpel!

Het is lonend om op vaste momenten je verzekering te evalueren en te kijken of je nog wel de beste kwaliteit voor de laagste prijs hebt.

DRC-Groep is de tussenpersoon die dagelijks bekijkt welke verzekeraar het beste bij je past. Zo weet je zeker dat jouw verzekering altijd up to date is. De beste dus!